SOULI WEEK - VÄLKOMMEN

Hej alla fina själar, jag blir så varm i hjärtat att det är så många som vill ge sig själv en vecka med mer närvaro och reflektion. Så glad att just du är här.

Välkommen till SOULI WEEK, oavsett om du kör Light eller Go Deep, så delar vi samma intention - landa, mjukna & lev. Leva mera, känna mera, finnas mera.

Nu väntar fem härliga dagar som bjuder in till lite mer stillhet, reflektion, och bringar förhoppningsvis inspiration till inre välmående. Nedan kommer all info du behöver om veckan, och innan det vill jag bara förtydliga skillnaden med Light / Go Deep, om någon missat. 

Light (Gratis): Reflektionsfrågor + inspiration varje dag (Det innebär att du tar dig en stund varje dag, helst direkt på morgonen, där du landar i stillhet och närvaro genom meditation för att sedan ta din skrivbok och reflektera). Vara en del av Souli Community på Whatsapp, och en inspirerande Take Over på Instagram.

Go Deep (222kr): Samma som ingår i Light (läs ovan) OCH tre magiska online event som bjuder in till läkning och inre utforskande, hålls av två Souli systrar Emma & Sofi.

EVENTEN:

 • Breathework med Emma, tisdag den 23/4 kl 19.00: En breathwork session (50min) som tillåter sinnet att finna ro, så att vi kan känna vad som finns där under, bakom vårt monkey mind. Låta sinnet och tankar få tystna, så vi kan höra till vår kropps visdom. Vad finns där, vad bär du på? Låt oss komma samman och andas, skala av för att känna och finna den klarhet som alltid finns där inom.
 • Fullmåne Ceremoni med Sofi, onsdag den 24/4 kl 19.00: Vi samlas i en virtuell cirkel (60min), kom som du är med allt vad du bär, mjukna en stund i närvaro med andra. Tillsammans men för din egen skull. Sofi kommer att vägleda dig i en läkande ceremoni. Temat kommer att vara skuggsidor då detta är en av medicinen just Skorpionens måne kommer med. Denna måne är extra potent, extra magisk då det kommer till att firgöra sådant du är redo att släppa; medvetet och omedvetet. En portal av möjligheter öppnar sig för dig. TIPS! Kör du Light och vill vara med på ett event så är denna fantastisk att ge sig själv, finns att köpa en plats för endast 88kr.  Läs mer här
 • Embodiment Practice + journaling med Emma torsdag 25/4 19.00: Låt oss landa i våra kroppar (50min) genom förkroppsligande rörelse och närvarande andetag. Känna vad som är mest levande inom oss just nu. Vad blommar inom mig i denna stund? Vart är jag i livet och hur känns det? Låt oss vända oss inåt och utforska vad vi möter där inom. Känna, lyssna, andas in tillit och ta emot. Ta emot allt det vackra du har framför dig.

Good to know: Finns platser kvar om du kommit på nu att du vill vara med på alla event, så finns det möjligt att köpa sin plats fram till tisdag kl: 18.00, då första eventet är tisdagkväll kl: 19.00. Boka Go Deep gör du här. Vill man inte vara med på allt, så finns det även möjlighet att bara köpa en plats till fullmåneceremonin (som är på onsdagkväll) för endast 88kr, och det gör du här

SOULI WEEK - INTRO:

Jag hade så mycket på hjärtat så jag valde att spela in en liten personlig introduktion som du kan lyssna in på, klicka här, om du känner att du vill, inget som behövs så klart <3 

SOULI WEEK INFO:

 • Varje dag kommer det ett meddelande i Souli Week Whatsapp-grupp, där det finns en länk till dagens reflektionsfrågor + inspo. Jag kommer skicka ut detta innan jag går och lägger mig (i Costa Rica) så ni har det på morgonen när ni vaknar. 
 • Go Deepisar: Länk till eventen skickas 24h innan till din mail. Om någon eller några av eventet inte passar i dag eller tid, så kan du kan göra sessionen i lugn och ro när utrymme finns, bara maila oss (hello@soulicollective.com) att du vill ha inspelningen så skickar vi över länken till eventet.
 • Vår WA-grupp är ett tryggt space för delningar, inspiration, och stöttning. Tycker man att det blir mycket notiser, så kan man ta bort dom endast för gruppens notiser, genom att trycka på bilden, och sen "mute". Men kom ihåg att all info delas där, så att kika varje morgon efter dagens check in. På tal om detta så vill jag säga att jag verkligen uppmuntrar till att vara aktiv i gruppen då jag tror på att det förstärker din och allas upplevelse. Att vi gör detta tillsammans, men du för din egna skull. Och vet ni, jag blir superglad när jag ser aktivitet i gruppen, det visar mig att det jag lagt ner mycket tid och energi på, faktiskt kommer till användning och uppskattas. Det värmer verkligen mitt hjärta när jag får respons på det jag sänder ut. Så tack till er. 

SOULI WEEK - FÖRBEREDELSER & TIPS!

 • Viktigt! Se till att du är med i Whatsapp-gruppen, om du inte är det, klicka här. (Du måste ha appen). Där delas all info, så viktigt för att inte missa något. Skulle det inte fungera, maila: hello@soulicollective.com
 • Mys-prepp. Se gärna till att du har en skrivbok eller tomma blad plus penna tillgängligt för veckan, så det inte blir ett projekt när du ska landa inåt. Om du inte redan har ditt "sacred space", så bjuder jag in till att välja en plats där du vill starta din morgon. Där du kan sitta ostört, landa i närvaro, och ha mysig egentid. Samla ting som höjer din frekvens och skapar harmoni som kristaller, Souli blends, rökelser, ljus m.m.
 • Bjuder in till. Jag vill varmt rekommendera att ta den här stunden av egentid direkt på morgonen (förstår att det inte funkar för alla, men för de allra flesta går det, om vi väljer att prioritera det). Att starta varje dag den här veckan med att ta hand om ditt inre, innan du checkar in in det yttre. Att vakna och sen smyga runt i lugnets dimma utan att kolla sociala medier eller jobb, helst i tystnad. Skapa dig ett mysigt space, kanske rena med palo santo, eller ett aura spray för att sedan landa i stillhet och närvaro. Sen tar du din skrivbok / blad, för att sedan njuta av en givande reflektionsstund. Om du inte redan har din morgonritual, fundera på hur du kan få till din lugna stund. Behöver du kanske lägga dig lite tidigare för att kunna kliva upp tidigare?
 • Känn in. Vissa av er har redan meditationspraktik, vissa av er har aldrig testat, vissa av er behöver en nystart. Så känn in vart du är, och hur du vill förhålla dig till det som delas. Har du redan en ritual på morgonen så kan dessa reflektionsfrågor få vara en fint tillägg, är du helt ny - utforska det som delas utan prestation, bara med kärlek och nyfikenhet. 
 • Appar. Om du vill kunna göra de guidade meditationerna som jag kommer tipsa om, så behöver du ha appen Insight Timer nedladdat. Den är gratis. Om du vill kunna lyssna på musik spellistor så behöver du Spotify, finns mysiga listor med musik på Insight Timer också. .

SIST MEN ABSOLUT INTE MINST.

Varmt varm varmt välkommen fina du. Jag delar från mitt hjärta, till ditt hjärta. För att inspirera till inre fred och att leva ut sin sanning. Jag är tacksam att jag får sprida mitt ljus till just dig.

Om du inte lyssnat på videon, så skriver jag det här. Jag bjuder in till att börja din Souli Week, redan nu med att sätta din intention för kommande veckan. Varför är du med? Vad vill du bjuda in mer av med hjälp av Souli Week?

Powerful stuff. Vill påminna om kraften av intention + handlingar, alltså wow, OCH hur det speglar hela vår upplevelse. Du min vän bär ansvaret för din Souli Week och hur den kommer att påverka dig. Om du bara tar del av informationen men inte ge dig själv tiden, eller inte checkar in med gruppen när det bjuds in till det - kommer inte bjuda in till samma djup och energi, som när du med handlingar visar att du är redo för att skapa mer inre ro, och ge dig själv extra uppmärksamhet under en vecka. Men, men det sagt, helt okej om du inte känner för att uppleva det just nu. Upp till dig, vad du söker och behöver. Finns inget rätt och fel. Finns bara en längtan att besvara, och den vet du bäst vad det är. 

Hoppas att du vill ge dig själv en vecka som du behöver.

Ojjjj vad långt detta blev haha. 

Svara gärna på pollen i whatsappgruppen när du tagit del av detta, för att visa att du är med i veckan, för dig själv, mig, och dina souli vänner <3

-

Skulle du ha några frågor, tveka inte att maila: hello@soulicollective.com. Head's up, jag är 8h efter er, om det dröjer tills ni får respons. 

-

Ser så mycket framemot den här veckan med er. Kärlek. 

  Back to blog

  Leave a comment