SOULI WEEK - TACK!

Tack tack tack tack.

Tar lite emot men Souli Week comes to an end...vilken vacker vecka vi haft med mycket reflektioner, tankar, kärlek, känslor, och community. Det har varit så belönande för mig att ta del av era delningar, känts så fint och värdefullt att se att Souli Week bjuder in till att känna in, öppna upp, och leva från hjärtat, så gott vi förmår. Lyssnar just i skrivandes stund på den här låten, så fin, känner mig så tacksam.

Jag bjuder in till att ta en liten lördagsreflektion till morgonkoppen, eller när helst det passar. 

  • Hur har veckan varit för mig? Hur har det känts?
  • Vad har Souli Week betytt för mig?
  • Vad har kommit upp? Några insikter? Något utmanande?
  • Vad vill jag ta med mig från Souli Week? Något jag vill föra in? Byta ut?

Dagens action

Dela med dina vänner i Whatsapp-gruppen - vad tar du med dig? 

Souli goodies

Jag älskar att påminna mig själv att leva från hjärtat, njuta, och vara närvarande, och det är så fint att få dela den passionen med er. Att skapa och hålla Souli Week är något jag gör från hjärtat till er, mitt fina Souli Community. Att ha grunden till detta utan kostnad är för att jag vill att inre ro och inspiration till välmående ska vara tillgängligt för alla <3

Om du vill ta med dig något av det vi gjort i veckan in till din vardag så har jag en playlist på Insight Timer från förra Souli Week där alla mina favoritmeditationer ligger, och om du vill ha playlists att lyssna på delar jag även min Spotify. 

Meditation-playlist

Souli's Spotify

Min privata Spotify

OCH ett exklusivt treat för er som deltagit i veckan - jag vill ge er en rabattkod på 15% på en hel order. Om det är någon spirituell olja, aura spray, kristall, eller rökelsebunt du vill bjuda in. Jag har gjort koden giltig maj ut, om det är någon som t.ex. vill använda den inför Mors dag den 26/5. Förutom spirituella ting så har vi också handgjord keramik i form av Palo Santo-fat, rökelsehållare, och smyckesfat. 

Rabattkod: SOULIWEEK ger 15% rabatt! Välkommen att mingla runt här: www.soulicollective.com. Och det är bara skriva om ni har någon fundering kring produkterna, eller har svårt att välja <3 

Om jag får tipsa lite, så vill jag säga att Mama Forest är magisk om man upplever mycket stress, Naked Love om man vill ta hand om sitt hjärta och bjuda in mer kärlek in i livet, och Sacred Haze om man vill stärka sin intuition och kontakt med universum. Behövs det en upplyftande positiv våg så är Sicilian Sunrise the one. 

Men ja, bara fråga på <3

Tack från mitt hjärta

Tack till dig. Tack till gruppen. Tack till mina systrar Emma & Sofi. 

Om veckan har betytt för dig och varit givande så vill jag ödmjukt bjuda in till att ge mitt lilla varumärke ett tack genom att följa @soulicollective på Instagram och lägga en liten kommenter på senaste reelen (Souli Week Reel). Bara kort vad veckan betytt för dig. Det skulle betyda och hjälpa mig jättemycket <3

Ja det är väl dags att säga hej då. Men som vi vet, så är varje slut en början på något nytt. En ny period, ett nytt kapitel, en ny känsla.

Känn pirret för allt som väntar. 

Och vår Whatsapp-grupp är alltid tillgänglig och öppen. Det är alltid alltid alltid öppet för delningar, reflektioner, tips, verktyg, meditationer, och sånt mysigt. 

Kram och kärlek.

Back to blog

Leave a comment