SOULI WEEK - DAG 1

Dag 1 - Landa, och välkommen hem.

Godmorgon fina du. Hoppas du myser runt hemma i dimman av stillhet och tystnad. Skapar och ger dig själv en go morgon, för det är du och ditt inre värd. Vi stiger in i dag 1 av Souli Week, känns så mysigt, och jag hoppas du känner desamma.

När du landat in i ett utrymme som känns skönt och harmoniskt så bjuder jag in till att först ta dig en stund att bara vara, genom en meditation. Du kanske kör på som du brukar, eller sitter i tystnad och använder timern på Insight Timer, beroende på hur lång tid du har för din stund, eller så vill du lyssna på en guidad meditation. Om du inte vet någon så tipsar jag till två olika nedan som är så fina. Obs, du behöver appen Insight Timer nedladdat (gratis).

Dagens tips på guidad meditation är:

8 min meditation - Turning Inwards

15 min meditation - Finding peace in this moment

Jag tipsar bara för att göra det enkelt, och sänka tröskeln till att meditera. Men så du vet så finns det ingen koppling mellan just dessa meditationer och Souli Week, så känn in om du vill landa i närvaro på något annat sätt. Finns inget rätt och fel. 

Dagens reflektionsfrågor

Om du önskar att ha mysig musik i bakgrunden så har jag en mysig reflektionslista på Spotify som du hittar här. Njut av lugnet, mys in dig, låt hjärtat tala, och pennan flöda.

  • Hur mår du? Bortom ytan, hur mår du vännen? Vad skiner? Vad skaver?
  • Om din kropp kunde berätta hur den mår och vad den behöver just idag, vad tror du att den skulle den säga till dig? 
  • Lägg en hand på hjärtat, blunda och känn in. Vad längtar du efter? 
  • När mår du som bäst? Vad gör du då? Vad får dig att känna dig hemma? 
  • Skriv ner tre saker du känner extra tacksamhet för just idag.

Dagens inspiration 

Vara extra uppmärksam och kärleksfull mot din kropp idag. Se allt det fantastiska med din kropp, allt den möjliggör och ger dig. Jag vill ge er en liten utmaning - blunda och känn in hur kroppen känns, skicka din tacksamhet och kärlek, gärna flera gånger under dagen. När vi lyssnar inåt så kan vi höra vad kroppen behöver, just för den stunden. Känn in, stärk kontakten, och ge din fantastiska kropp något extra idag. En kram från dig själv, en komplimang, några djupa andetag, en lång dusch, en liten vila, vad än du tror kroppen blir glad av. Det är den värd.

Dagens "Souli Week action"

Tänk vad fint att vi alla delar viljan att vara mer närvarande och leva mer från hjärtat. Sen har vi alla vår egna intention för just den här veckan, beroende vart vi är i livet, och vad vi behöver. För att stärka din intention så bjuder jag in till att dela den med någon annan, förslagsvis gärna i vår whatsappgrupp. Det är ett sätt att inspirera varandra. (Flera av er gjorde det redan igår, och det var så otroligt fint att få ta del av). 

Dagens delning: "Min intention är..." det du vill bjuda in under veckan, kan vara ett ord, en mening, eller mer. 

Nourish that seed by action <3

Dagens happening

Idag har Emma som har eventen breathwork & embodiment practice en inspirerande Take Over på våran instagram @soulicollective. Ett så fint tillfälle att få ta del av hennes kunskap, visdom, och energi. Du är välkommen att hänga där idag med henne om du vill få en boost av själslig inspiration. Passa på att ställa frågor inom inre välmående, ritualer, healing, breathwork, journaling, ja allt som kan tänkas vara inspirerande för just dig. 

 -

Önskar dig en fin dag, 

Kram Lisa

Back to blog

Leave a comment