SOULI WEEK - DAG 3

Dag 3 - Vad bär hjärtat ditt?

Godmorgon kära du 🤎 Hoppas du sovit gott, trots att fullmånen lyser med sin närvaro. Vart du än är, hur du än mår, vad än klockan är, så hoppas jag att du kan ge dig själv en stillsam start. Skapa och ge dig själv en stund för ditt inre.

Likt en lök, så skalas vi lite extra den här veckan, går lite djupare dag för dag, tar bort lager för lager. Kommer närmare vår sanning och kärna.

Jag välkomnar dig att möta dig själv i hjärtat idag. Välj hur du vill grunda dig själv, här ger jag två guidade av en favorit Davidji. 

Dagens tips på guidad meditation är:

9 min meditation - Flow of love

18 min meditation - Emotional freedom

Dagens reflektionsfrågor

Välj om du vill reflektera till tystnad eller givande musik, här är en annan mysig reflektionslista

  • Hur mår du den här morgonen? Hur känns det att vakna till en ny dag? 
  • Vad finns i ditt hjärta närvarande just nu? Vad bär du på?
  • Finns det något du önskar att släppa taget om? Du känner dig klar med? Om det är något som är närvarande i ditt liv som inte bringar mening, eller glädje, som till och med kanske håller dig tillbaka? Kanske något av det du uppmärksammade igår (någon ovana, mönster, relation, tankesätt) som du vill släppa taget om? Skriv ner saker du vill lämna med fullmånens renande energi. Så du kan göra plats för annat som känns mer givande <3
  • Känn in och skriv ner några saker som fyller dig, får dig att må bra, och känna dig levande.
  • Vad behöver du just nu? Vad behöver kroppen? Sinnet? Själen?
  • Känn in. Vad vill du ge dig själv idag? Vad kan du göra för dig själv?
  • Vad har du i ditt liv idag som du älskar?

Dagens inspiration 

Under en lång tid så hade jag en lapp på badrumsspegeln, där jag hade skrivit en fråga, för att fånga upp mig själv och känna in. Där stod det “How simple and slow can I go?”

Läste den varje dag för att påminna mig om att inte åka all in i den maskulina energin, fastna i det effektiva, i görandet. Att påminna mig om att vi har ett val, varje dag, hur vi vill leva, och hur vi vill att dagen ska kännas. Hur jobbigt det än är att höra, så är det oftast vi själva som skapar vår egen stress och olycka. Så denna frågeställning inspirerade mig att ta mig an dagen med mer lättsamhet. Ta ner allvaret, njuta, mjukna, och sakta ner. Trots att det är vardag, jobb, träningar, och allt vi fyller våra dagar med. För att uppleva en mer harmonisk balans mellan det feminina och maskulina. Se om du vill ta med dig den idag - how simple and slow can I go?

Dagens "Souli Week action"

Fick du klarhet i någon ovana, aktivitet, eller mönster som har en negativ påverkan på dig? Är det något som du kan börja förändra redan idag? Jag bjuder in till att ta handling idag, ett litet steg, för vi vet, att det är dom små valen i vardagens som formar oss och vår framtid.

Kan det vara att sätta upp en gräns för dig själv när du är tillgänglig / när du är offline? Att inte säga ja, eller göra saker innan du känt in om du vill. Att inte multitaska och vara stimulerad all vaken tid, som att sätta en gräns att inte scrolla på mobilen en timme innan du ska sova, och inte bjuda in det förrän du är klar med morgonstund.

Se om det är något du kan testa i veckan för ditt inre välmående. Utan prestation för vanor är inte så lätta att bryta, så testa med nyfikenhet, bemöt motstånd med förståelse, och ödmjukt vara okej med "setbacks". Om du vill förstärka för dig själv vilken förändring du vill manifestera - välkommen att dela det i gruppen, vad du vill ge dig själv i veckan.

Dagens happening

Ikväll är det en magisk fullmåne ceremoni, onsdag 24/4, kl: 19.00-20.00, guidad av astrologen Sofi.

Vi samlas i en virtuell cirkel, kom som du är med allt vad du bär, mjukna en stund i närvaro med andra. Tillsammans men för din egen skull. Sofi kommer att vägleda dig i en läkande ceremoni. Temat kommer att vara skuggsidor då detta är en av medicinen just Skorpionens måne kommer med. Denna måne är extra potent, extra magisk då det kommer till att frigöra sådant du är redo att släppa; medvetet och omedvetet. En portal av möjligheter öppnar sig för dig.

TIPS! Om du inte har Go Deep men skulle vilja vara med så kan man köpa sin plats till detta event för endast 88kr här, fram till 18.00. Länk skickas ut löpande, och senast en timme innan. Kom ihåg att kika på mailen innan så du har det du behöver.

-

Önskar dig en mysig fullmånedag.

Kram Lisa

Back to blog

Leave a comment